Voorrang sleutelberoepen

Bij Vesteda vinden we het belangrijk dat mensen met een sleutelberoep, zoals de verpleegkundige, juf/meester, politieagent en brandweerman/-vrouw in de stad blijven wonen. Wij doen ons best om kandidaat-huurders met deze cruciale beroepen te helpen met het vinden van een betaalbare huurwoning.

U krijgt voorrang als u een vast contract of jaarcontract heeft voor minimaal 28 uur én een sleutelberoep heeft:

  • In de zorg als: bevoegd verpleegkundige, verzorgende IG, gezinscoach of manager Jeugd, begeleider gehandicaptenzorg, dokter-, apotheker- of operatieassistent, praktijkondersteuner huisarts of anesthesiemedewerker
  • Als bevoegd leraar of docent in het primair (ook speciaal) of voortgezet onderwijs
  • Als politieagent die tot uitvoering worden gerekend volgens het landelijke functiehuis van de politie
  • Als brandweerman/-vrouw die tot uitvoering worden gerekend volgens het landelijk functiehuis van de brandweer

Een (vrije sector) huurwoning moet betaalbaar zijn en blijven voor mensen met een sleutelberoep. Daarom is een goede match tussen uw woonwensen, uw budget en de hoogte van de huurprijs belangrijk.

Goed nieuws: uw onregelmatigheidstoeslag mag u meerekenen bij het maandinkomen. Let op! We rekenen met een jaargemiddelde. Lees op onze website een uitgebreide uitleg over onze inkomensvoorwaarden.

Huurprijs per maandAantal huurdersBruto norminkomen per maand
€700 – €1.00014 x de huur
€700 – €1.00024.5 x de huur
Meer dan €1.00013.5 x de huur
Meer dan €1.00024 x de huur

Interesse?

Geef tijdens de start verhuur uw woningvoorkeur(en) aan op het digitale inschrijfformulier van het nieuwbouwproject De Cavaliere via hurenindecavaliere.nl. Voeg de gevraagde documenten toe en noteer bij de inkomensgegevens ook uw onregelmatigheidstoeslag. Uiteraard moet ook worden voldaan aan alle andere (inkomens)criteria voor deze woningen. Deze criteria staan vermeld op onze website.

Aanmelden

Vul onderstaande formulier volledig in om u - vrijblijvend uiteraard - te registreren als belangstellende voor dit project. U maakt hiermee direct een account aan waarmee u later eventueel uw inschrijving kunt voltooien.


Privacy

De privacyverklaring van Vesteda is van toepassing op deze website.

Privacyverklaring